Notícies

Nilo Duarte i Esther López, Campions de Catalunya Júnior al CTR Monterols

El Club Tennis Reus Monterols, ha estat aquesta setmana l’escenari del Campionat de Catalunya Júnior 2017. Una setmana de gran tennis la viscuda a Reus, que ha culminat aquest diumenge amb dues grans finals.

La final masculina, l’han disputat el jugador de CT Barcino Nilo Duarte, contra el jugador del CNT Sant Cugat Adrià Soriano. Els dos jugadors, que ahir es van proclamar Campions de Catalunya de dobles, han ofert un gran espectacle al públic que avui s’ha apropat a les instal·lacions del Reus Monterols. La final s’ha decidit en un emocionant tercer set, després que Adrià Soriano guanyés el primer set per 5/7 i Nilo Duarte el segon per 7/5.

També hem viscut una emocionat final femenina, que ha guanyat una lluitadora Esther López, del Club Tennis La Salut per 7/6(5) 6/4 davant la jugadora del Cercle Sabadellès Carla Girbau. En aquest campionat, hem pogut tornar a veure una bona versió de Girbau, després d’un 2016 patint per lesions.

Al finalitzar les finals, a banda de l’habitual entrega de Trofeus als guanyadors i finalistes, la FCT ha realitzat reconeixement als jugadors dels Centres de Referència de la Provincia de Tarragona.

 

 

dsc6871-2

 

 

Share