Notícies

Nil Giráldez i Carla Girbau, vencedors del Campionat de Catalunya Sub-15

Nil Giráldez (RCT Barcelona-1899) i Carla Girbau (Cercle Sabadellès 1856) es van convertir el passat 2 d’agost en els nous campions de Catalunya Sub-15. El torneig disputat a les instal·lacions del RCT Barcelona 1899 va contar amb els principals jugadors i jugadores del territori i va deixar mostres del gran talent que reuneixen les noves generacions del tennis català.

En la categoria masculina, Giráldez (cap de sèrie número 7) s’emportava el títol després de derrotar en la final al gran favorit a la victòria, Antonio Muñiz (RCT Barelona-1899), en dos sets (6/4, 6/0). Ambdós jugadors arribaven a la cita després de suar de valent per superar els seus enfrontaments de semifinals. Giráldez remuntaria un set en contra a Nil Regás (CT Girona i cap de sèrie número 2), per acabar guanyant en tres parcials (3/6, 6/4, 6/1). Per la seva banda, Muñiz necessitaria el tie-break en set decisiu per vèncer al jugador del CT Manresa i cap de sèrie número 4,  Pau Danes (4/6, 6/4, 7/6). En el duel decisiu,  Giráldez seria qui aconseguiria imposar el seu joc per acabar aixecant el trofeu.

En el quadre femení, la victòria seria per Girbau (cap de sèrie número 3), que aconseguia el triomf final després de superar en l’última ronda del torneig a Mar Brujats (CT de la Salut i cap de sèrie número 4), en dos sets (6/2, 6/1). La final es presentava com un duel d’allò més emocionant després de que ambdues jugadores arribessin a la cita firmant una gran setmana i sense cedir un sol parcial en tot el campionat. A l’hora de la veritat però, Girbau va demostrar que arribava al duel en un moment de forma extraordinari i no va donar cap opció a Brujats.

En les competicions de dobles, la victòria en el torneig masculí seria per la parella del RCT Barcelona-1899 formada per Antonio Muñiz i Alberto Tinagli, màxims favorits al títol, que aixecaven el trofeu després de superar en la final a la dupla del CT Mataró, Alex Martínez i Jan Masferrer, per un doble 6/3. En la categoria femenina, Carla Girbau repetiria triomf amb la seva rival en la final, Mar Brujats, com a companya. La parella Girbau-Brujats s’emportava el títol després de derrotar a Cristina Flaquer (Cercle Sabadellès 1856) i Silvia Guitart (CT de la Salut) en dos sets (6/2, 6/0). Finalment, en la competició mixta, el triomf seria pels màxims favorits, Mar Brujats i Lluís Miralles (RCT Barcelona-1899), que guanyarien a Carlota Gascón (CE Laietà) i Antonio Muñiz en la final en dos sets (6/4, 6/1).

Eduard Bosch
Premsa FCT

 

Share