Notícies

Nikita Tatyanin i Antonella Stoica Campions de Catalunya Infantil 2013 “Trofeu Manuel Alonso”

Aquesta setmana ha finalitzat el quadre femení del Campionat de Catalunya Infantil 2013 “ Trofeu Manuel Alonso” en el que estava pendent la disputa de la final a causa del les males condicions climatològiques i l’acumulació de tornejos d’àmbit Nacional i Internacional.

La jove jugadora Antonella Stoica que entrena a les ordres de David Sunyer al C.E.Laietà, va proclamar-se campiona al vèncer en la final a Esther Lopez del C.T. de la Salut per 57 62 62.

El partit va ser de gran qualitat i alternances en el marcador i després de gairebé 3 hores, Stoica es va fer amb el títol.

Pel que fa al quadre masculí, la final ja s’havia disputat uns dies abans on Nikita Tatyanin, principal favorit del torneig, no va donar opció als seus rivals i va vèncer en la final a la gran revelació del torneig Oliver Castañeira del C.T. Cunit per un doble 6 a 1.

Aquest torneig donava peu a classificar-se per disputar el Campionat d’Espanya Infantil, i es classificaven 10 jugadores catalanes i 9 jugadors catalans.

Els jugadors/es que s’han guanyat el dret d’enfrontar-se amb les millors raquetes espanyoles han estat:

MASCULÍ:

Nikita Tatyanin, Oliver Castañeira, Nilo Duarte, Álvaro Barranco, Néstor Giribet, Marc Casasnovas, Eduard Coronado, Oriol Luis i Xavier Gabarró

FEMENÍ:

Antonella Stoica, Esther López, Carla Girbau, Ares Llobera, Mar Gendra, Guiomar Maristany, Anna Bulló, Marina Bassols, Inés Calderón i Claudia Bartolomé.

Paral·lelament s’han disputat les proves de dobles masculí, femení i mixtes.

La Final de dobles masculí la varen guanyar Néstor Giribet i Nilo Duarte davant Gonzalo Garcia-Nieto i Pol Martin per 76 63

La Final de dobles mixtes la varen guanyar Anna Bulló i Nilo Duarte davant Guiomar Maristany i Marc Casasnovas per 76 61.

La Final de dobles femení es disputarà en els propers dies entre les parelles: Anna Bulló i Esther López contra Mar Burjats i Carla Girbau.

La Federació Catalana Farà una expedició amb tots els jugadors/es classificats per el Campionat d’Espanya amb tècnics tant de la FCT com d’alguns clubs del territori català.

Share