Notícies

Nike Junior Tour Sánchez-Casal: Triomfs de Rebeka Masarova, Ismael Carrero en Infantil i Eduard Coronado i Carlota Martinez en Aleví.

Rebeka Masarova i Ismael Carrero en categoria Infantil i Eduard Coronado i Carlota Martinez en Aleví són els guanyadors de la II prova del Nike Junior Tour celebrada a l’Acadèmia Sánchez-Casal. Una prova on s’ha pogut comprovar com les joves promeses, ja apunten detalls i maneres de professional, així com han estat un exemple de projecció de valors dins i fora de la pista.

Final infantil: Rebeka Masarova venç Dalila Said per 6/3, 6/4,.

Final Infantil: Ismael Carrero a Carlos Sanchez per 7-6 (4), i 6-4.

Final aleví: Eduard Coronado a Carlos Gimeno per 7/2 i 6/3.

Final Aleví Carlota Martinez Marta Custic per 6/2 i 6/0 ..

Caps de sèrie que s’han vist sorpresos en les rondes finals com en el aleví femení amb Paula Roman derrotant a quarts a Aran Teixido (1), en infantil femení amb triomf de Rebeka Masarova a mateixa ronda derrotant a Marina Bassols (1) o a l’infantil masculí Ismael Carrero derrotant en semifinals a Garcia-Nieto (1).

Mentre els representants del planter Sánchez-Casal aconseguien uns meritoris quarts de final en les diferents categories, destacant la trajectòria en aquest torneig de River Hart i Laura López Giese en quadre femení infantil.

En l’entrega de trofeus, Alex Costa, directora de tornejos de l’Acadèmia Sánchez-Casal destacava “el lliurament de tots aquests nois i noies més de l’ambient tan especial viscut a la setmana”.

Mentrestant, Sergio Troncoso, director del circuit Nike Junior Tour, ha assenyalat “que aquesta prova a Sánchez-Casal ha tingut un gran ambient i que el circuit és important per aquests joves valors”.

Sergio Casal, cofundador de l’Acadèmia, ha animat els jugadors a “que segueixin amb aquesta il·lusió”, a més de destacar “l’especial energia que s’ha creat aquesta setmana a tot l’acadèmia amb aquest torneig”.

Mentrestant, Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, ha recalcat que “és important la competició perquè és molt important perquè el tennis, i aquestes joves futures promeses puguin seguir complint etapes”.

Quan finalitzin totes les proves, els vuit millors del rànquing de cada categoria disputaran el Màster Nacional a finals de setembre que es disputarà a Eivissa. Allà, els que aconsegueixin alçar-se amb el campionat nacional representaran al tennis espanyol en el màster internacional, amb els campions dels més de 30 països en què se celebra la competició.

Share