Notícies

Nike Junior Tour Sánchez-Casal: Triomfs de Carlos López i Carla Girbau a Infantil i Diego Barreto i Clara de Santiago a Aleví.

Carlos López i Carla Girbau en categoria Infantil i Diego Barreto i Clara de Santiago en categoria Aleví, s’han proclamat campions en una nova prova disputada a l’Acadèmia Sánchez-Casal, del Circuit Nike Junior Tour.
En aquesta mateixa setmana que els tennistes ATP / WTA es donen cita a londres per jugar el Torneig de Wimbledon, les joves promeses han competit a Barcelona, a les pistes de l’Acadèmia Sánchez-Casal (on es van formar Andy Murray, Grigor Dimitrov, Sveta Kuznetsova).
En infantil masculí Axel Vila, cap de sèrie 1, s’ha mostrat amb molta confiança durant tota la setmana però no va poder alçar-se amb el títol mentre que en el quadre de categoria aleví, la sorpresa la protagonitzava Pau Llamas en vèncer al cap sèrie 1, Jorge Planas, en semifinals.
En categoria femenina, també hi va haver sorpreses en els quadres, ja que en aleví Clara de Santiago arribava a la final havent vençut en semifinals a el cap de sèrie 2, Fiona Arrese i aconseguia el títol. Mentre que en Infantil, Marta del Pino, arribava a la final amb molta solidesa mostrada al llarg d’aquest torneig però no va poder guanyar davant Carla Girbau.
En el lliurament de trofeus, Sergio Casal, cofundador de l’Acadèmia, ha animat els jugadors a “seguir entrenant amb la mateixa il · lusió, amb treball “i ha destacat que” sou el futur del tennis espanyol “.
Sergio Troncoso, director del Circuit Nike Junior Tour, ha lliurat una placa a Sergio Casal, a “agraïment per la col · laboració de l’Acadèmia Sánchez-Casal en l’organització del Circuit Nike Junior Tour “.
Final infantil masculí: Carlos López a Axel Vila 6/4, 4/6 i 6/3
Final Infantil femenina: Carla Girbau a Marta del Pino 6/1, 6/3.
Final aleví masculí: Diego Barreto a Pau flames per 6/4, 6/3.
Final Aleví femenina: Clara de Santiago a Marta Torres per 6/4, 6/1.
Font: Academia Sánchez-Casal
Nike Junior Tour Sánchez-Casal: Triomfs de Carlos López i Carla Girbau a Infantil i Diego Barreto i Clara de Santiago a Aleví.
Share