Nicolás Álvarez i Oana Corneanu campions del Tennis Europe Antonio Hernández Cup In Memoriam

Nicolás Álvarez i Oana Corneanu s’han proclamat campions del torneig del Circuit Tennis Europe, de grau 1 celebrat a l’Acadèmia Sánchez-Casal i que des d’aquesta edició recorda la memòria d’Antonio Hernandez Amorós.

En la categoria masculina es va proclamar campió Nicolás Álvarez en vèncer per 6/3 i 7/6 (7-4) al també espanyol Pablo Carretero mentre que en la categoria femenina la tennista de Romania Oana Corneanu va superar per 6 / 3,6 / 2 a Helene Pellicano (1).

En dobles la parella espanyola formada per Jaime Caldes / Pedro Vives van vèncer per 6/0, 7/6 (7-5) a Alvarez / Morini, mentre que les campiones femenines han estat Ekaterina Makarova / Tikhonova que van superar a la final per 6 / 4, 6/2 a Dissanayake / Medvedeva

En l’entrega de trofeus dels campions van rebre unes pintures especialment dissenyades per l’artista japonesa Miho Sasamori, el motiu és la paraula Victòria.

Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, va destacar la figura d’Antonio Hernández, així com l’important nivell vist en aquest torneig que es fa a Sánchez-Casal.

Mentre que Sergio Casal, cofundador, va llançar un missatge d’ànim i il·lusió a totes les joves promeses perquè segueixin entrenant sempre amb la mateixa passió que transmetia Antonio Hernández.

Cal destacar que amb motiu del torneig es va habilitar una zona village on han estat representats sponsors com Head, Mapfre, Volkswagen (Iberia, Sage presents en imatge corporativa pistes) i partners com Codorniú, Restaurant La Masia, Nutrisport, Llet Pascual, Sant Miquel, Nestlé Camy, Hortet del Baix i especial menció a l’estand de la Fundació Emilio Sánchez Vicario.

Antonio Hernández Amorós, que fos director esportiu de l’Acadèmia Sánchez-Casal i entrenador de primeres figures nacionals i internacionals del circuit ATP / WTA, va morir el 20 d’abril de al 2014.