Nicolas Alvarez i Marta Del Pino nous Campions de Catalunya Cadet 2016

Com va essent habitual, durant el període de Setmana Santa, s’ha disputat la fase final del Campionat de Catalunya Cadet, tant en la modalitat individual, com la de dobles i mixtes. La seu va ser el Centre internacional de Tennis de Cornellà, on s’ha pogut gaudir del millor tennis català i de les futures promeses del nostre esport.

Nicolás Álvarez i Marta del Pino, varen proclamar-se campions després de competir durant tota la setmana a un gran nivell.

La final masculina enfrontava a Nicolás Álvarez (cap de sèrie nº2) amb Rafael Izquierdo (cap de sèrie nº1), ambdós jugadors del RCT Barcelona, i que varen fer gaudir a tot el públic assistent, d’una final de molt nivell tennístic, demostrant perquè són 2 jugadors referents a nivell estatal de la seva categoria. El resultat final va ser 4/6 7/6 6/2 després de gairebé 3 hores de partit i alternatives constants en el marcador. Cal destacar que el campió tan sols té 15 anys, i una projecció molt bona de futur.

Per que fa a la categoria femenina,  la tercera favorita del torneig,  la també jugadora del RCT Barcelona, Marta del Pino, va proclamar-se campiona desfent-se en la final, per el resultat de 6/3 6/2, de la jove jugadora del CT Lleida, Ares Teixidó. La Marta va demostrar una solidesa molt més gran que la resta de participants, i es va adjudicar el títol sense cedir ni un sol set en tot el torneig.

Més de 240 nens i 140 nenes varen apuntar-se al torneig individual, omplint tant la fase final com la fase prèvia de jugadors i jugadores amb ganes de demostrar el seu millor nivell davant els referents catalans.

Els resultats de les proves de dobles varen ser els següents:

En el Doble masculí la parella formada per Durall/Miralles va endur-se el títol davant Casas/Giráldez amb el resultat de 6/3 3/6 (10/6) del super tie-break del tercer set.

El doble femení enfrontava Burjats/Gascón a Domingo/Plana, vencent aquestes primeres per el resultat de 7/5 6/2 i demostrant una gran solidesa en tots els partits.

El mixte se l’endugué la parella Ortega/Rodriguez davant Bascuñana/Durall per el clar resultat de 6/1 6/0.

Descarrega’t l’àlbum amb totes les fotografies del campionat fent (clic)