Notícies

Nicolas Almagro, campió de l’Open de Brasil

El tennista murcià del RCT Barcelona-1899, Nicolas Almagro, va reeditar el seu títol de campió del Brasil Open, una prova ATP World Tour 250, que es va disputar a Sao Paulo en pistes de terra batuda i dotada amb 475.300$ en premis.

Almagro, que va participar gracies a una invitació de l’organització, va fer honor a la seva condició de màxim favorit i va derrotar a la final al tennista italià Filippo Volandri, que no era cap de sèrie, per 6/3, 4/6 i 6/4.

El murcià va debutar en segona ronda tot superant al romanès Víctor Hanescu per 6/3, 6/7(4) i 6/3. A quarts de final, Almagro va vèncer a l’argentí Carlos Berlocq, sisè favorit, per 6/3 i 6/2. Ja a semifinals, l’espanyol va superar al seu company de club, el mataroní Albert Ramos, vuitè cap de sèrie, per 6/4 i 7/6(4).

Volandri, amb qui ningú contava, va superar en primera ronda al tennista català del RCT Barcelona-1899, Albert Montañés, setè favorit de la competició, a qui va vèncer per 6/2 i 6/3. En segona ronda, Volandri va superar l’alacantí Ruben Ramírez i a quarts de final a l’argentí David Nalbandian. Ja a les semifinals, Volandri va derrotar per 5/7, 6/0 i 6/2 al quart cap de sèrie, el brasiler Thomaz Bellucci.

El tennista català del CT Barcino, Pere Riba, va caure en primera ronda en perdre amb el brasiler Ricardo Mello per 6/4 i 6/2.

Aquesta competició s’ha disputat per primera vegada a Sao Paulo desprès d’onze edicions celebrades a Costa do Sauipe.

Nicolas Almagro, del RCT Barcelona-1899, campió del Brasil Open 2012.

Share