Notícies

Néstor Giribet representarà a Lleida a la Fase Estatal de la prestigiosa Babolat Cup

Néstor Giribet s’ha proclamat aquest cap de setmana sotscampió de la Babolat Cup Catalunya i serà l’únic lleidatà que participarà a la Fase Estatal del torneig que es farà del 21 al 26 de maig a la Manga Tennis club de Murcia per competir amb els millors tennistes de categoria infantil de tota Espanya.

Giribet ha perdut la final celebrada al CT La Salut davant Nilo Duarte per 6-4 i 6-2 quedant-se a les portes del títol d’una competició que ha aplegat, en diferents fases, als millors tennistes de Catalunya de la categoria.

A més de Giribet han arribat fins la Fase Catalana de la Babolat Cup Ares Llobera i Pep Canyadell (CT Urgell), i Maria Teixidó i Àlvaro Barranco (CT Lleida).

Giribet, de 14 anys, va deixar fa un any el CN Lleida per fitxar pel CT Barcino, amb qui juga els Campionats de Catalunya i Espanya per equips, tot i que realitza tot el treball i entrenaments al Centre de Tecnificació de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis a Lleida a les ordres del Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno, que es qui porta la seva planificació esportiva.

Share