Notícies

Neix la Selecció Lleidatana de tennis

Va debutar el passat cap de setmana a Pamplona contra la Federació Navarra amb una contundent victòria

La Representació Territorial a Lleida de la FCT ha creat i posat en marxa la Selecció Lleidatana de Tennis, amb l’objectiu de poder competir amb d’altres federacions de l’Estat espanyol de forma regular.

Aquesta selecció neix amb el repte de consolidar-se al llarg dels anys i anirà abastant diferents categories en funció del rival i de les competicions en les que pregui part.

Poder competir fora de Lleida i amb rivals no habituals, viure experiències diferents tant a nivell personal com esportiu, i poder millorar com a tennista defensant la seva selecció, són alguns del alicients que tenen uns tennistes que son seleccionats per criteris tècnics basats en el nivell, la progressió i la capacitat de sacrifici.

La selecció –formada en aquesta ocasió per 12 tennistes de categories aleví i infantil– va debutar el passat cap de setmana amb un intercanvi amb la Federació de Navarra, que el proper any jugarà la tornada a Lleida.

Els partits, un total de 36, es van disputar a Mutilva, al Valle de Aranguren, a cin minuts de Pamplona, i els lleidatans es van imposar en la majoria d’ells amb certa claredat.

Els components d’aquesta primera selecció van ser en categoria aleví: Pep Canyadell (CT Urgell), Álvaro Barranco (CT Lleida), Jaime Rouillón (CN Lleida) –que va suplir la baixa d’última hora del seu company de club Néstor Giribet– Maria Texidó (CT Lleida), Ares Llobera (CT Urgell) y Yoli Pifarré (CT Urgell).

A la categoria infantil van defensar els colors de Lleida: Sergi Abellana (CT Lleida), Nil Llopis (CT Urgell), Ivan Solans (CN Lleida), Natalia Bey (CN Lleida), Lorena Rouillón (CN Lleida) y Julia Larrosa (CT Lleida).

L’expedició lleidatana va estar encapçalada per el Representant Territorial a Lleida, Ignasi García; el Director Tècnic, Carlos Coll, i els entrenadors Miquel Moreno i Laia Santamaria.  A més a més 18 familiars vam acompanyar a la selecció en aquest primer viatge i van gaudir de l’hospitalitat de la Federació de Navarra al capdavant de la qual s’hi trobava el seu president, Andrés Sanzol.

La propera sortida de la selecció serà els dies 17 i 18 de setembre a Andorra i des de la RT s’està parlant amb diferents federacions –entre ello Aragó, La Rioja, País Vasc, Cantabria, Balears o València– per establir convenis per poder fer intercanvis.

Per aquesta primera sortida, la selecció ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels seu patrocinador oficial (ICG) i de Wala i Head.

Més informació: Ignasi García, Representant Territorial a Lleida de la FCT (639 13 9870)Share