Notícies

Nadal tennístic al CT Urgell

L’edició d’aquest any de l’Open Wilson de Nadal del CT Urgell va comptar amb la participació de 95 jugadors i jugadores de la majoria de clubs de la província de Lleida, alguns de la província de Tarragona, com el CT Flix i el CT Mora d’Ebre, i de diferents clubs aragonesos, com ARA el Caspe, Monzón, Binéfar i l’Stadium Casablanca. També van participar jugadors de la Federació Andorrana.

Es van realitzat quadres de les categories benjamí a júnior en categoria masculina, i de benjamí, aleví i infantil en femenina. Per tal de fomentar la competitivitat i que tothom pogués jugar partits igualats des de l’inici, es van preparar quadres 1 i 2 en la majoria de categories, tenint en compte els rànquings nacionals.

Wilsonurgell

En categoria benjamí masculí 1, Nil Jiménez (CT Urgell) va ser subcampió després de guanyar Lande Culleré (CT Lleida) per 6-1 i 6-0 i Toni Mayoral (Sícoris) a les semifinals per 7-6 (4) i 6-1. Pau Mateo (CT Lleida) es va endur la final per 6-0 i 6-3.

En categoria benjamí femení, Alejandra Carmona (CT Urgell) va guanyar Anna Noguero (CN Lleida) per 6-0 i 6-2 i Paula Nadal (CT Binéfar) a les semifinals per 6-1 i 6-0. A la final es va desfer de Joana Arcarons per un doble 6-4.

En aleví masculí 1, Jan Rubio (CT Urgell) va guanyar la final anant de menys a més. Després de perdre el primer set amb un gran joc per part de l’Albert Mòdol, va remuntar al segon per 6-4, per acabar imposant-se per 10-8 al supertiebreak de desempat. El resultat d’aquesta final va ser de 2-6, 6-4 i 10-8. Abans, havia guanyat Javier Moreno (Stadium Casablanca) per 7-6 (2) i 7-5, i a semifinals Iker Rubiella (CT Lleida) per 6-4 i 6-1.

En infantil masculí 2, Roger Talavera va guanyar una final igualada Guillem Ribes per 6-4, 2-6 i 12-10. En primera ronda va guanyar Josep M. Perera (CT Urgell) per 6-2, 4-6 i 10-5 i Pere Verdú (CT Urgell) a semis per 6-1 i 7-6 (4).

En categoria infantil femenina, només hi havia un quadre, Gemma Lladonosa (CT Urgell) es va imposar a la final a Adriana Cortés (Meridiano Caspe) per 7-5 i 6-3. En semifinals, va guanyar davant Jana Porta (CE Laietà) per 6-0 i 6-0. En categoria cadet masculí, Gerard Farré va realitzar un gran torneig, desplegant un molt bon joc des del primer partit. Es va imposar a Guillem Jauregui (Fed. Andorra) per 6-0 i 6-1 i a Marc Mateo (CN Lleida) per 6-2 i 6-4 a les semifinals. A la final, va guanyar Pol Candela (Flix) per 6-3 i 6-4.

 

 

Share