Nadal necessita cinc sets davant Isner per arribar a la segunda ronda de Roland Garros

L’espanyol Rafael Nadal ha aconseguit amb més problemes dels previstos la segona ronda de Roland Garros després d’un partit de quatre hores davant el nord-americà Josh Isner. El número u del món ha necessitat cinc sets per superar un rival que, amb els seus 2,06 metres d’altura, l’ha dominat durant bona part del partit amb un potent servei, que superava amb facilitat els 200 km / h.

L’ombra de la derrota ha planejat sobre la figura de Nadal a la pista Philippe Chatrier. El manacorí mai havia disputat cinc sets en una trobada del Grand Slam parisenc, i en aquesta ocasió el marcador ha reflectit les dificultats per les quals ha passat: 6-4, 6-7, 6-7, 6-2 i 6-4 . No obstant això, en el quart i cinquè sets el balear va aconseguir fer el seu joc i, amb un sòlid servei, va sentenciar el partit.

El mallorquí va saltar a la pista més entonat que el seu rival i es va portar el primer set sense excessius problemes. En la segona, però, quan tot semblava anar pel mateix camí l’americà Isner va treure a la llum el seu potent servei i es va adjudicar el set en el tie-break. El tercer parcial va seguir el mateix guió i va arribar també al desempat, que va tornar a portar Isner.

Nadal va començar a servir millor i va dominar el joc

La quarta mànega va ser totalment de Rafa Nadal. Va guanyar diversos serveis en blanc i va trencar el servei del seu rival en dues ocasions per acabar guanyant per 6-2. En el cinquè i definitiu set, l’espanyol va seguir manant al marcador en tot moment, però Isner no es va rendir fàcilment i va arribar a posar-se amb 5-4. En l’últim joc del partit, Nadal va disposar del seu segon ‘match-ball’ i no ho va desaprofitar per sentenciar el pas a la segona ronda.

Després d’aquest maratonià trobada, Nadal es veurà les cares amb el també espanyol Pablo Andújar. El tennista nascut a Conca, número 48 del rànquing ATP, va superar el colombià Santiago Giraldo en tres sets per 7-6, 6-3 i 6-3 en la primera ronda del Grand Slam parisenc.