Notícies

Nadal ja està classificat per a la Copa Màsters

Rafael Nadal, número 1 del tennis mundial, s’ha convertit en el segon jugador, juntament amb el serbi Novak Djokovic, que s’ha assegurat una de les vuit places per a la Copa Màsters que es disputarà a l’O2 de Londres, del 20 al 27 de novembre.

La victòria per un doble 6-4 davant l’australià Matthew Ebden en segona ronda del torneig de Queen’s li va donar els punts necessaris per assegurar-se la plaça per al torneig final de la temporada que reuneix els vuit millors de l’any.

Nadal, que va guanyar el passat diumenge el seu sisè Roland Garros, es classifica per setè any consecutiu per al torneig que posa colofó ​​a la temporada, en el qual en la seva última edició va arribar a la final juntament amb el suís Roger Federer.

“Sempre és un plaer jugar a Londres. És una ciutat fantàstica i l’O2 és un dels millors en el món. L’any passat va ser fantàstic jugar la final i estic content per poder tornar aquest any”, va declarar el jugador espanyol.

Nadal porta 99 setmanes com a número 1 del món. La primera vegada que va accedir al més alt de la llista va ser el 18 d’agost de 2008, després dels Jocs Olímpics de Pequín, romanent durant 46 setmanes en tan privilegiada posició. Ara fa 53 setmanes seguides com a líder mundial de la classificació ATP.

Share