Notícies

Nadal avança a tercera ronda de Wimbledon

El tennista espanyol Rafa Nadal s’ha classificat per a la tercera ronda a Wimbledon, tercer ‘gran’ de l’any, en vèncer el nord-americà Ryan Sweeting, i en el seu camí cap a una nova final a Londres es trobarà ara amb el luxemburguès Gilles Muller, que va accedir sense esforç després de la lesió del canadenc Milos Raonic en el primer set.

El número u del món va fer un pas més en la defensa del seu títol a l’All England Tennis Club en doblegar a l’americà per 6-3, 6-2 6-4 en un partit que va resoldre en poc més de dues hores de joc.

El manacorí va fer un pas endavant i va oferir grans sensacions amb el seu joc, especialment amb les seves encertades pujades a la xarxa, i amb la seva velocitat de cames, així com amb un servei precís, que va fregar els 202 km/h i que va tenir una mitjana de 189 .

Ara, el número u del món haurà d’enfrontar a Muller, amb qui ha guanyat un cop i ha perdut una altra (1-1). De fet, el luxemburguès va ser l’últim, juntament amb Federer, a guanyar Nadal a la capital londinenca, en la segona ronda de 2005.

Share