Notícies

Muguruza, Suárez, Sorribes i Medina buscaran l'ascens a la Fed Cup de Lleida davant Itàlia

La capitana Conchita Martínez ha fet oficial aquest matí les integrants de la Selecció Espanyola MAPFRE que disputaran el play-off del Grup Mundial 1 de Fed Cup davant Itàlia, el 16 i 17 d’abril al Club Tennis Lleida.

Garbiñe Muguruza, Carla Suárez, Sara Sorribes i Anabel Medina integraran la Selecció Espanyola MAPFRE que disputarà el play-off d’ascens al Grup Mundial 1 de la Fed Cup davant Itàlia, els propers 16 i 17 d’abril al Club Tennis Lleida. La capitana Conchita Martínez tornarà a comptar amb les dues millors jugadores espanyoles del moment amb l’objectiu de tornar a la màxima divisió del tennis mundial després de dos anys.

“És un orgull com capitana comptar amb un equip de la qualitat tennística i humana com el que Espanya presentarà a Lleida. El tennis femení espanyol ha manifestat reiteradament que el seu objectiu immediat era recuperar una de les vuit places del Grup Mundial de la Fed Cup i estem preparades per a això “, ha manifestat Conchita Martínez després d’anunciar a la Federació Internacional de Tennis la composició de l’equip espanyol.

La capitana espanyola ha destacat igualment la dificultat de l’eliminatòria: “Sabem que Itàlia és un rival dur, competitiu i d’èxits contrastats, però tinc fe cega en el meu equip i en el seu compromís. Serem una pinya i sabem que a la nostra il·lusió s’unirà a la calor del públic des de la grada, una cosa fonamental per a nosaltres. “

La selecció espanyola MAPFRE té prevista la seva arribada a Lleida dilluns per iniciar els entrenaments a les pistes del CT Lleida. Tant Garbiñe Muguruza com Carla Suárez, ja estan preparant aquests dies a Barcelona l’eliminatòria davant Itàlia. Entrades a la venda des dels 15 €

Les entrades i abonaments per presenciar l’eliminatòria en directe estan a la venda en online a través de la pàgina web de la Reial Federació Espanyola de Tennis (www.rfet.es).

Els abonaments per als 2 dies de competició estan disponibles a partir dels 25 € (16 € per als menors de 14 anys), i les entrades de dia des dels 15 € (10 € per als menors de 14 anys). Aquests preus ja inclouen l’IVA i els costos de distribució.

6679_Foto

Share