Montañés i Herrero, campions de Catalunya de segones

Els tennistes del RCT Barcelona-1899, Francesc Montañés i Claudia Herrero es van proclamar campions de Catalunya de 2ª categoria en una competició disputada a les pistes del CD Terrassa.

Francesc Montañés, que no era cap de sèrie, va derrotar a la final al segon favorit, el tennista del CT Tarragona, Pablo Gor, per un ajustat marcador de 7/5, 4/6 i 6/3. Per arribar a la final, Montañés havia eliminat en semifinals al màxim favorit de la competició, el jugador del CT Manresa, Marc Lluis Vargas per 6/3 i 6/4 mentre que Gor havia superat al tennista del CT de La Salut, Marc Dolcet, vuitè favorit, per 7/6(4) i 7/5.

En categoria femenina el títol va ser per Claudia Herrero, segona cap de sèrie, que es va imposar a la final a la seva companya de club, Georgina Segarra, sisena favorita, per 7/5 i 7/6(4).

A les semifinals, Herrero s’havia imposat a la tennista del CST Cunit, Ariadna Cairo, cinquena cap de sèrie, per 1/6, 6/1 i 6/0 mentre que Segarra havia deixat fora de competició a la màxima favorita, la tennista del CT de La Salut, Olga Martínez, en guanyar-la per 7/6(4), 5/7 i 6/2.

Entrega de premis del Campionat de Catalunya de segones 2011.