Notícies

Montañés cau a la final de l’ATP de Kitzbühel (Austria)

El tennista català del RCT Barcelona-1899, Albert Montañés, no va poder arrodonir la seva bona actuació a la “Bet-At-Home Cup”, un torneig ATP-250, dotat amb 450000€ en premis i disputat en pistes de terra batuda a la localitat austríaca de Kitzbühel.

El de Sant Carles de la Rapita, que no era cap de sèrie, va perdre en el darrer partit davant un altre jugador que no figurava a la llista de favorits, l’holandès Robin Haase, per 6/4, 4/6 i 6/1.

Per arribar a la final, Montañés, s’havia imposat en primera ronda al madrileny Javi Martí per 6/3 i 6/2. En segona ronda va superar al cinquè favorit, l’alemany Philipp Kholschreiber, per 6/4 i 7/5. Ja a quarts de final, el català va derrotar per 6/1 i 7/6(0) al colombià Santiago Giraldo mentre que a les semifinals es va desfer del primer favorit, l’argentí Juan Ignacio Chela per 6/2 i 7/5.

Hasee va fonamentar la seva primera victòria al circuit en derrotar en segona ronda al segon favorit, el toledà Feliciano López, per 1/6, 6/4 i 6/3 mentre que a les semifinals es va desfer del brasiler Joao Souza per 6/1, 6/7(3) i 6/4.

Aquesta era la primera final de l’any pel tarragoní, guanyador de cinc de les deu disputades al llarg de la seva carrera, ja que el seu millor resultat d’enguany era la semifinal que va disputar a Casablanca.

Albert Montañés, cau a la final de l'ATP 250 de Kitzbühel (Austria)

Share