Notícies

Miquel Moreno, nou Director Tècnic Provincial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis

Us comuniquem que Miquel Moreno ha estat nomenat com a nou Director Tècnic Provincial de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis a Lleida.

Moreno, tècnic i preparador físic del Centre de Tecnificació la Federació lleidatana des de 2009, relleva en les seves funcions a Carlos Coll, que després de tres anys deixa el càrrec per emprendre un nou projecte vinculat al món del tennis.

El nou Director Tècnic és llicenciat en INEF, Tècnic de Tennis de Nivell 1, especialista en coaching i lideratge aplicat al món de l’esport i Àrbitre Nacional de tennis. També té el títol d’Entrenador Personal,i a més a més està cursant un grau universitari en Psicologia.

Abans d’arribar a la Federació va treballar, entre d’altres llocs, al CE Valldoreix, com a entrenador del CT Urgell i a l’acadèmia Barcelona Total Tennis.

Nascut a Rubí ara fa 26 anys i afincat a Lleida, Miquel Moreno es mostrava molt il·lusionat en aquesta nova etapa i admitia que “per mi es un repte molt motivant dirigir el projecte de la FCT envers al tennis lleidatà, amb el qual em sento altament compromès

Les seves primeres tasques seran, entre d’altres, les de donar continuïtat aplicant el seu segell al Centre de Tecnificació, confeccionar la Selecció lleidatana que competirà a la Transpirineus i organitzar el III Màsters Provincial Wala. També mantindrà el treball amb el grup de cadira de rodes i les activitats acadèmiques amb l’INEFC i el tennis escolar.

Entre les seus objectius futurs hi ha els fer seguiment dels nous valors del tennis lleidatà, fomentar jornades formatives d’actualització i taules rodones per a tècnics i donar servei en forma d’assessorament als clubs de la Província tenint en compte la seva realitat i les seves necessitats.

Per la seva banda Representant Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García, va valorar positivament la incorporació de Moreno posant l’accent en la seva preparació, la il·lusió que mostra a l’hora d’afrontar aquesta nova etapa i, destacant, el treball que ha fet durant aquests anys com a mà dreta del Carlos Coll a la Federació.

També va ressaltar la bona tasca feta per el Carlos Coll durant aquest tres anys desitjant-li tota la sort del món en la seva nova etapa professional.

Miquel Moreno

Share