Notícies

Minitennis i Juguem al CN Lleida i al CT Lleida

 

La jornada del CN Lleida va ser força lluïda i va permetre que el club es vagi consolidant com un dels escenaris importants de la província en aquest esdeveniment inclòs dins del calendari de competicions de la Federació Catalana de Tennis de Lleida.

La diada va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada de tots els monitors, que van permetre que tot es desenvolupés perfectament i que els nens poguessin gaudir jugant al tennis amb jugadors/es d’altres clubs, amb els que, de ben segur, es trobaran en el futur disputant partits de més volada.

Per la seva banda, un any més, les pistes del Club Tennis Lleida es van omplir d’il·lusió amb la celebració de la jornada de Minitennis i Juguem.

Hi van participar nens i nenes de 5 a 11 anys pertanyents al club amfitrió i al CT Alpicat, l’Escola de Tennis Alcarràs, el CT Mollerussa, el CT Monzón, el CN Lleida, el Sícoris Club i el CT Urgell. L’únic objectiu era gaudir d’una tarda de tennis amb els seus companys d’entrenament i nous amics de la resta de clubs.

miniCn Lleida copia

 

P1210316 copia

 

Share