Notícies

Minitennis a Mequinensa

Mequinensa va acollir el passat 30 d’abril la segona Trobada de Minitennis organitzada per la FCT, el CT Baix Cinca i el CT Mequinensa que va reunir al voltant de 30 participants de diferents clubs de la província de Lleida i l’Aragó, com CN Lleida, CT Urgell, CT Casp i CT Mequinensa.

Les edats dels participants, alguns dels quals van jugar els seus primers partits, va ser de entre 5 i 8 anys i tots van passar  una entretinguda tarda de tennis en companyia dels seus amics i pares. Els jugadors i jugadores es van agrupar en grups de sis i van jugar una lligueta entre ells, el que els garantia un mínim de cinc partits en els que el de menys era el resultat.

Després de fer un petit descans i agafar forces amb el berenar que l’organització va preparar, es va poder continuar la trobada amb uns partits de dobles que, al concloure, van donar pas al sorteig de regals i a l’entrega de medalles per a tots els participants. Cada jugador va rebre una samarreta commemorativa i una medalla i, entre els regals sortejats, destacaven pilotes de futbol, bàsquet i motxilles esportives.

L’organització va agrair la seva presència i col·laboració a Carlos Coll, director tècnic a Lleida de la Federació Catalana de Tennis. També va donar les gràcies a Wala per els obsequis que va aportar i a Jordy Ibars, soci del CT Mequinensa i ex-àrbitre Internacional de tennis, la seva aportació en forma de samarretes per a tots els jugadors.

La propera Trobada de Minitennis tindrà lloc el proper dissabte 21 de maig a les instal·lacions del CN Lleida.

Share