Notícies

Mig Segre de CT Tàrrega

El Club Tennis Tàrrega va viure, el passat 22 d’octubre, una jornada molt especial, sobretot per als seus membres més veterans, amb la celebració del sopar commemoratiu de les noces d’or de l’entitat, que va aplegar un centenar de persones entre socis, simpatitzants i convidats.

Abans, durant tot el dia, les pistes del club van acollir el Torneig de Dobles Festa 50 anys, mentre que els més petits de les famílies van poder gaudir d’una vetllada de màgia realitzada per les tres components del grup local Màgic Girls.

El sopar es va celebrar al recinte de l’Espai Mercat i va començar amb unes paraules del president del CT Tàrrega, Josep Gené Llorens. Durant la vetllada, els assistents van compartir anècdotes i vivències, i en acabar l’àpat es van lliurar els guardons del Torneig de Dobles 50 anys, que va tenir com a guanyadors la parella Jordi Vila-Ramon Jové, i com a subcampions, Josep Guim-Eduard Morera, mentre que al torneig de consolació, els campions van ser Eduard Sáez-Montserrat Valles, i els subcampions, Silvino Medina-Francesc Gallinat.

La part més emotiva del sopar va ser el lliurament de la Placa Commemorativa en homenatge pòstum al fundador i primer president del club, Manel Salas Amargós, recollit pel seu fill, Manel Salas Olivé. També es va entregar una placa al soci de més edat en actiu, Josep Massons Tomàs, així com les medalles commemoratives dels 50 anys als participants del torneig de dobles i als joves alumnes de l’Escola de Tenis del club. A més, Ramon Clapés, vicepresident del CT Lleida, va lliurar una placa d’adhesió als 50 anys de l’entitat targarina, i també es reberen adhesions i el suport amb presència al sopar dels presidents del CT Urgell, CT Balaguer i CT Juneda.

En els parlaments finals, van intervenir Carles Pascual, regidor de Governació i Promoció Econòmica i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tàrrega; Josep Gené, president de l’entitat, que va expressar l’agraïment a tots el presidents i juntes que han fet possible la realitat del tennis a Tàrrega, a la vegada que va fer palesa la necessitat d’uns terrenys per acollir més pistes i donar cabuda a les activitats creixents del club; Joan Navarro, president de la FCT, i el representant Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García, van reconèixer la tasca duta a terme per una entitat a la que va expressar tot el seu suport de cara al futur; i Joan Segura, representant territorial d’Esports de la Generalitat, que va remarcar la tenacitat i  bona feina feta pel club en la seva llarga trajectòria.

Els assistents van brindar per aquests primers cinquanta anys d’història i per la bona marxa del CT Tàrrega. La festa va acabar amb un ball a càrrec de la orquestra Glacé.

50Tàrrega

Share