Notícies

Més de 65 jugadores a la jornada RDS especial Tennis Femení amb motiu de la FED CUP

Aquest passat diumenge 21 d’abril es va dur a terme una jornada especial del Programa de Recerca, Detecció i Seguiment de jugadores “RDS” de la Federació Catalana de Tennis amb motiu de l’eliminatòria de FED CUP entre Espanta i Japó al RC Polo.

En aquest cas, la jornada es va desenvolupar a les instal·lacions del mateix RC Polo de Barcelona, on es van convocar a 65 jugadores de tot el territori català.

La jornada RDS Especial Tennis Femení va comptar amb jugadores de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Va ser una gran experiència, ja que a més de poder realitzar partits entre elles, van gaudir de la presència de jugadores professionals com Núria Llagostera i Maria José Martínez.

A final de l’ esdeveniment es va fer un petit comiat de la jornada, on a més de la tradicional entrega de diplomes, en aquesta especial ocasió, cada jugadora va rebre una invitació per poder gaudir dels partits de l’ eliminatòria de FED CUP. L’acte el va tancar el sr. Vicenç Cantó, vicepresident esportiu de la Federació Catalana de Tennis, que va estar present gaudint del millor tennis femení durant tota la jornada RDS .

Share