Notícies

Més de 30 escoles i 2100 alumnes implicats en la nova temporada de Tennis Escolar FCT “La Laia Juga al Tennis”

El programa emmarcat en la campanya ‘La Laia juga al tennis’ a la Ciutat de Barcelona dona el tret de sortida al Club Turó en la primera de les més de 25 trobades programades durant el curs amb l’objectiu d’apropar el tennis als més petits.

El David Lloyd Club Turó serà l’encarregat d’obrir el nou curs del projecte de Tennis Escolar de la Federació Catalana de Tennis. Emmarcat dins de la campanya conjunta amb l’Ajuntament de Barcelona ‘La Laia juga al tennis’, la iniciativa per apropar l’esport de raqueta als més petits, reunirà enguany a més de 2000 alumnes de les més de 30 escoles que ja han confirmat la seva participació en el projecte.

En total, seran més de 25 les trobades les que es realitzaran al llarg del curs a la ciutat de Barcelona, repartides en els tres trimestres escolars: del 13 d’octubre al 15 de desembre, del 12 de gener al 7 d’abril i, finalment, del 20 d’abril a l’1 de juny.

L’activitat consistirà en una sessió de dues hores, on els alumnes podran introduir-se en l’esport del tennis a través d’activitats de familiarització amb l’entorn i els diversos elements que configuren aquest esport, jocs adaptats i una visió global del que és el joc del tennis.

Un any més, la FCT espera que el projecte serveixi per apropar i fomentar que cada vegada més nens i nenes s’animin a practicar el nostre esport i, d’aquesta manera, seguir fent créixer la família del tennis a la ciutat de Barcelona. 

Cartell Tennis Escolar Laia juga al Tennis

Share