Més de 100 persones van poder gaudir del Tennis Platja al 3r Open Oasis Reef Beach Center

Diumenge 2 de juny es va disputar, durant més de 10 hores, el 3r Open Oasis Reef Bach Center de Tennis Platja, a la platja de Baix a Mar de Torredembarra. Més de 100 persones van participar a la prova, organitzada conjuntament entre Oasis Beach Center, la Federació Catalana de Tennis (FCT) i el Club Tennis Torredembarra, esdevenint la prova del circuit de tennis platja amb més participació de la temporada. Entre el centenar de participants, cal destacar el gran nombre de jugadors/es, habituals en la pràctica de tennis i pàdel, que per primera vegada jugaven a tennis platja. D’altra banda, el torneig va comptar amb la visita inesperada de Miguel Lamperti -num. 7 de món de pàdel-, que va voler provar el tennis platja, jugant més de 2 hores.

En l’apartat esportiu, els resultats van ser els següents:

Mixtes: Beatriz Martínez – Pol Murciano van guanyar 9-4 a Jorge Herrero – Begoña de Toro.

Femení: Guiomar Maldonado – Beatriz Martínez van guanyar 9-3 a Begoña de Toro – Mireia Perez.

Masculí: Martí Magriñá – Gerard Rodríguez van guanyar 9-8 (8-6) a Jorge Herrero – Dani Aguilar.

L’entrega de premis va comptar amb la presència de Pere Lluís Bergadà, president de la FCT a Tarragona.

Un torneig amb una bona infraestructura, 10 pistes de tennis platja, que van estar ocupades durant tota la jornada, que van comportar un muntatge previ de més de 3 hores, que es va poder dur a terme gràcies a l’ajuda d’un gran nombre de voluntaris.

Us recordem que aquest cap de setmana continuem amb el circuit català de Tennis Platja a Montgat, amb la primera edició de l’Open Beach Tennis Montgat. Ja podeu inscriure-us a través de l’apartat de competició de l’àrea de Tennis Platja del web.