Notícies

Mequinensa es va bolcar amb la prova del Minitennis

Mequinensa va ser l’escenari d’una de les Trobades d’Iniciació  a la Competició Formativa – Minitennis organitzada per el Club Tennis Mequinensa, el Club Tennis Baix Cinca, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis i va comptar a la col·laboració de l’AMPA del Col·legi Maria Quintana.

Aquest any la participació va superar la de 2011 amb un total de 38 nens i nenes representant de diferents entitats com el CN Lleida, CT Urgell, CT Tàrrega, Mas Duran de Cervera, Tennis Casp i Tennis Mequinensa.

Tots els participants van passar una entretinguda tarda de tennis en la qual hi va haver regals de samarretes i berenar per a nens i acompanyants. En el descans hi va haver el sorteig de 38 lots, un per cada participant, amb material de tennis per gentilesa de Wala i Tennis Twins.

Es van habilitar cinc pistes de minitennis i en cadascuna d’elles es va jugar una lligueta entre els diferents jugadors. Els més grans van jugar partits a pista completa. Poc després es va fer una petita pausa per berenar i sortejar els lots i, a continuació, es van jugar uns partidets de dobles. Per finalitzar es va fer el lliurament de les medalles.

Share