Notícies

Maximitza el teu rendiment

La Federació Catalana de Tennis i maxifuelspain materialitzen un acord de col·laboració que es fa extensiu a tots els federats/des amb preus especials d’un 25% de descompte en la compra de tots els seus productes de suplementació. Maxinutrition, fundada el 1995 per Zef Eisenberg a Anglaterra és una empresa compromesa a maximitzar el rendiment esportiu a través de la seguretat, el suport científic i l’eficàcia provada; el seu ràpid i extens creixement l’han portat a ser la major companyia de suplementació esportiva d’Europa.

Al desembre de 2010, Maxinutrition va ser adquirida per GlaxoSmithKline, l’empresa farmacèutica líder mundial en Recerca i en la cura de la salut, present en més de 140 països.

En l’actualitat, Maxinutrition presenta una àmplia gamma de productes que garanteixen la màxima confiança, qualitat i eficiència, i estan destinats al rendiment dels esportistes i de les persones en general.

Qualitats distintives de Maxinutrition

  • Marca de nutrició esportiva n º 1 a Europa.
  • Part de l’empresa líder farmacèutica GlaxoSmithKline.
  • Fórmules úniques i innovadores fruit de la investigació.
  • Amb control antidopatge acord als requisits olímpics.
  • Milions de persones a tot el món confien en ella.
  • Fórmula exclusiva i patentada de proteïna d’alta qualitat Biomax ®

Garanties de qualitat

Els productes Maximuscle i Maxifuel, estan inclosos en el Programa Informed Sport, un programa que assegura la qualitat dels productes de nutrició esportiva i certifica que han estat analitzats contra substàncies prohibides. La “WorldClassSports Dopatge Control Laboratory HFL SportsScience” és l’organisme que ho certifica. (Www.informed-sport.com).

Proves antidopatge

En resposta a la constant preocupació de la presència de dopatge en l’esport de competició, en Maxinutrition van ser els primers en el món a elaborar i desenvolupar el primer programa de test per a productes de nutrició esportiva aprovat per UKAS i homologat per la norma ISO 17025 en laboratoris acreditats de WADA (World Anti Doping Agency).

Per a una total tranquil·litat, sotmeten a prova tots i cada un dels lots de productes per verificar que no inclouen cap de les substàncies prohibides per als atletes de competició.

Introdueix el còdi de descompte FCT13MAX25 al web www.maxifuelspain.com i quan realitzis la compra obtindràs un 25% de descompte en tots els productes de suplementació esportiva de màxima qualitat de l’empresa farmacèutica GlaxoSmithKline

Share