Max De Vilar i Angela Geballi s’imposen en el Campionat de Catalunya Benjamí

Max De Vilar i Angela Geballi son, des del passat 3 d’abril, els vigents guanyadors del Campionat de Catalunya Benjamí disputat a les pistes ràpides del Centre Internacional de Tennis Cornellà.

En la categoria masculina, De Vilar (CT Cabrils i cap de sèrie número 2) es va imposar en la final a Luis Garcia (RCT Barcelona 1899 i cap de sèrie número 3) en dos sets (6/4, 6/3). La cita es presentava d’allò més emocionant, ja que ambdós jugadors havien arribat a l’últim partit sense haver cedit un sol set en tot el campionat i, en el cas de Garcia, havent deixat escapar només cinc jocs durant tota la competició. Finalment però, seria De Vilar el jugador més encertat en els moments decisius que van acabar decantant la balança al seu favor.

En la categoria femenina, Geballi (CT Serramar) va complir el seu paper de favorita i es va emportar el títol després de superar en la final a Anna Ortiz (CT Tarragona i cap de sèrie número 3) en dos sets (6/3, 6/2). Geballi arribava a la cita després d’una intensa semifinal enfront Victoria Jiménez (CT Barcino). La tenista del CT Serramar va haver de remuntar un set en contra per guanyar el duel en un disputadíssim tie-break de desempat (4/6, 6/2 (9-7)). Per la seva banda, Ortiz afrontava al partit havent firmat un torneig immaculat, sense perdre cap set i havent cedit només set jocs. Ja a la final, Geballi, amb la lliçó apresa en el duel anterior, no es deixaria sorprendre i s’emportaria la victòria.

En la competició dels dobles masculins, l’única per parelles que s’ha pogut disputar en aquesta edició del Campionat de Catalunya Benjamí, la victòria va ser per la dupla formada per Luis Garcia, que es refeia així de la derrota en els individuals, i Nico Rating (RCT Barcelona 1899) que s’imposaria en la final a la parella composta per Kenneth Rabinad (CT Vic) i Adrián Vázquez (Escola Cornellà) per un doble 7/5.