Notícies

Max Alcalà i Alejandra Ferrer, campions de Catalunya Sub-13

Max Alcalà (CT Cabrils), i Alejandra Ferrer (RCT Barcelona 1899) es van proclamar vencedors del Campionat de Catalunya Sub-13 disputat el passat cap de setmana a les instal·lacions del CT Reus Monterols. Els dos màxims favorits al títol van fer bons els pronòstics i van confirmar la seva superioritat enfront la resta de rivals.

En la categoria masculina, Alcalà aixecava el trofeu després de superar en la final a Oriol Fillat (CT Cabrils i cap de sèrie número 4), per un doble 6/4. La cita es presentava d’allò més igualada, ja que ambdós jugadors arribaven al duel sense haver cedit un sol parcial en tot el torneig i amb l’afegit de conèixer-se d’allò més bé com a companys de club. En el partit quedaria palesa aquesta igualtat, però Alcalà seria el jugador que aconseguiria estar més resolutiu en els moments claus per endur-se el títol.

En el quadre femení, Ferrer aconseguiria endur-se la victòria superant en la cita final a Silvia Martínez (CT Andrés Gimeno i cap de sèrie número 8), en dos sets (6/1, 6/3). Tot i que Ferrer partia com a favorita, Martínez arribava al partit amb confiança després de completar una gran setmana sense haver perdut un sol parcial en tot el torneig. No obstant això, Ferrer no es deixaria intimidar per la bona ratxa de Martínez i s’acabaria imposant amb claredat en el duel decisiu.

En les competicions de dobles, el triomf en la categoria masculina seria per la parella formada per Max Alcalà i Oriol Fillat, que s’imposava en la final a Carlos Salas (CE Laietà), i Dani Herraez (CT de la Salut), en un ajustat súper tie-break (6/4, 4/6, 10-8). En la competició femenina, la victòria seria per la parella favorita, formada per Sandra Ginés (CT Reus Monterols), i Marta Torres (CT de la Salut), que superaven amb contundència a Maria Audell (CE Laietà), i Adriana Briones (CE Laietà), en la final en dos sets (6/1, 6/2).

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share