Notícies

Matyas Fuele i Oana Gavrila s'alcen amb el títol en el ITF Sánchez-Casal Junior Cup.

Matyas Fuele en categoria masculina i Oana Gavrila en categoria femenina s’han proclamat campions del ITF Sánchez-Casal Junior Cup 2014.

El tennista hongarès Matyas Fuele es va imposar a l’italià Riccardo Roberto per 3-6, 6-2, 6-3 mentre que la jove romanesa i tercera cap de sèrie Oana Gavrila vencia a Isa Jarlskog (Sue) per 7-6 (4) i 6-3.

Destacar l’actuació del planter espanyol que arribava a semifinals d’aquest ITF Sánchez-Casal Junior Cup, amb Eduard Güell i Eva Guerrero, encara que van caure davant precisament els que van ser campions Matyas Fuele i Oana Gavrila respectivament.

Sergio Casal, cofundador de l’Acadèmia Sánchez-Casal, va destacar en el lliurament de trofeus que “aquests tornejos són molt importants per al desenvolupament del jugador, i que cal pensar sempre en aquesta evolució per sobre dels resultats”.

Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, va agrair a l’Acadèmia Sánchez-Casal “que sempre és un motor del tennis” i va animar les joves promeses a “seguir amb aquest bon tarannà competint”.

Campions dobles.

  • Nois: Jonathan Gray/Marcus Walters (GBR)
  • Noies: Ida Jarlskog / Adna Sofradzija (WSE)

Font: Acadèmia Sánchez-Casal

sanchez casal

Share