Notícies

Master Sports i Tennis Platja col·laboren per organitzar un Torneig Amateur

Des de la Federació Catalana de Tennis i Master Sports ens hem proposat allargar l’estiu col·laborant conjuntament realitzant un Torneig Amateur i donar cabuda a tots aquells jugadors que s’estan iniciant en el tennis platja poder jugar un torneig no oficial sense tenir en compte cap rànquing. D’aquesta manera la FCT continua amb una de les seves funcions que és la de promocionar aquest esport a tot tipus de públic.

El torneig tindrà lloc a el Chiringuito Tibu-Ron de Castelldefels el proper 28 de Setembre. S’hi podran inscriure participants en categoria masculina i femenina, cada parella disputarà un mínim de tres partits a un set, el preu és de 20 € que inclou samarreta més welcome pack. Durant el torneig també hi haurà un menú especial Tibu-Ron i una barra de còctels i “mojitos” a preus exclusius. I si en amb això no en teniu prou, el dia s’allargarà fins al vespre amb una festa de cloenda a les mateixes instal·lacions.

Així que ja ho sabeu, si voleu gaudir del tennis platja i d’un bon ambient ens veiem el proper dissabte 28 de setembre a partir de les 10:00h al Chiringuito Tibu-Ron de Castelldefels per acomiadar l’estiu com es mereix.

Master Sports i Tennis Platja col·laboren per organitzar un Torneig Amateur

 

Us podeu inscriure online a www.padelcat.com fins el dijous 26 a les 14:00h. Per a més informació podeu trucar al següent telèfon 610765349.

Share