Notícies

Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (RETAN) amb formació específica en tennis | INEFC Barcelona

Per al proper curs acadèmic 2015-2016 l’Inefc Barcelona convoca una nova edició del Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (RETAN), amb l’especialitat de Tennis.

El nivell tècnic dels entrenadors i entrenadores és fonamental a l’hora d’optimitzar els processos de rendiment i tecnificació esportiva des de les primeres etapes de formació esportiva fins arribar a l’alt nivell. Per aquest motiu, la innovació en la preparació física, les noves tendències en l’entrenament esportiu, i les últimes tecnologies aplicades per a la millora del rendiment, conformen el nucli central d’aquests estudis que t’ofereixen la possibilitat d’escollir una formació especialitzada en tennis. Durant el curs impartiran les sessions teòriques i pràctiques diferents professors, entrenadors i investigadors en tennis de tot l’estat i d’alt nivell i prestigi internacional.

Característiques del màster

Durada: 60 ECTS – Anual (de setembre a juliol)
Idiomes d’impartició: Català (45%), Castellà (45%) i Anglès (10%)
Lloc: INEFC Barcelona (www.inefc.cat)
Nº Places: 35

Orientacions del Màster

A més a més, l’alumnat haurà d’escollir entre una orientació professional o una orientació d’investigació o de recerca. Una o altra orientació comportarà cursar 20 ECTS en format de pràctiques professionals (orientació professional), o bé en format de classes presencials en 4 assignatures vinculades al món de la recerca (orientació d’investigació).

Més informació

Pots trobar més informació al següent enllaç o pots posar en contacte amb el coordinador de l’especialització en tennis: Dr. Ernest Baiget: ernest.baiget@uvic.cat

Fulletó informatiu: RETANTENNIS-CAT

Logo RETAN Tennis

Share