Notícies

Màster del Circuit d’estiu 2012 al CN Barcelona

El proper dissabte 28 d’Octubre, el Club Natació Barcelona juntament amb l’Àrea de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis,  acull amb motiu del final de temporada, el Màster del Circuit d’estiu 2012. Aprofitant l’esdeveniment, tindrà lloc un torneig amateur per tal que hi participin tots els jugadors que vulguin gaudir d’aquest esport.

El Torneig proposa quadres de competició de 16 jugadors, els millors de cada categoria, els quals han accedit mitjançant la classificació del rànquing català. Les categories pel Màster són les següents: masculina, femenina i mixta. La prova amateur està composada de les categories femenina, masculina, mixta i infantil (de 10 a 16 anys).

Inscripció amateur fins el 25 d’octubre a les 15.00 h. enviant un mail a tennispaltja@fctennis.cat

Descarrega’t el full d’inscripció per la prova amateur

El cap de setmana previ al torneig, el dissabte 20 s’organitza una exhibició  i una masterclass de 11h a 14h al CN Barcelona, amb prèvia inscripció a cnb@cnb.es, tot indicant nom, cognoms i el DNI.

El dissabte 27, també hi haurà una jornada dedicada als esports de platja al club on es realitzaran diferents exhibicions i una masterclass, sempre sota inscripció prèvia.

El club cedirà uns vestuaris femenins i masculins a peu de pistes, l’ús de la piscina exterior d’aigua salada, també hauran aigües per tots els participants i el club disposa de restaurant.

Recomanem l’ús de transport públic per arribar a la zona, hi ha aparcament de pagament a les proximitat del club.

L’accés a la zona de joc es farà pel passeig de la platja, no per l’accés principal del club.

Share