Notícies

Mas i Cano, campions del XLIV Trofeu Egara

El jugador del CE Laietà, Adrià Mas i la tennista del CT de La Salut, Maite Cano s’han proclamat campions del XLIV Trofeu Egara, una prova del Circuit Absolut de la FCT, disputada a les pistes del Club Egara.

Mas, vuitè cap de sèrie,  ha derrotat a la final al primer favorit de la competició, el tennista del CT Manresa, Mar Lluis Vargas, per 6/4 i 7/5.

Per arribar a la final, Mas havia superat en semifinals al jugador del CT Mataró, Aleix Álvarez, que no era cap de sèrie, per 6/0 i 6/3 mentre que Vargas s’havia imposat al representant del Ath. Terrassa HC, Oriol Hernández, que tampoc figurava entre els favorits, per 6/4, 6/7(6) i 7/5.

Pel que fa a la competició femenina, Maite Cano, cinquena cap de sèrie, s’ha imposat a la final a la jugadora canària del RC de Polo, Gladys Artiles, per 7/6(5) i 6/2. La campiona s’havia afavorit de l’abandonament de la seva rival a les semifinals, la tennista francesa del CT Can Via, Julie Tringa, mentre que Artiles havia deixat fora de competició a l’equatoriana Lisalou Charlot Roemer, vuitena cap de sèrie i campiona de les dues anteriors proves del Circuit, en derrotar-la per 6/3 i 6/3.

Adrià Mas, campió i Marc Lluis Vargas, finalista del XLIV Trofeu Egara

 

Maite Cano, campiona i Gladys Artiles, finalista del XLIV Trofeu Egara

Share