MARIO ROQUE GUANYA EL SEU PRIMER TORNEIG INTERNACIONAL A MIRANDA DE EBRO

Gran setmana de Mario Roque a Miranda de Ebro, on ha disputat el torneig internacional XVI Memorial Oliver Puras. El tennista català ha fet doblet, en proclamar-se campió del quadre individual i de dobles. Aquest ha estat el primer títol de Roque en el circuit ITF Wheelchair Tennis.

En la prova individual, el barceloní va superar en la final al primer cap de sèrie del quadre, el portuguès Carlos Leitao, per 6/1 6/2. Abans, en les semifinals, s’havia imposat a Francesc Prat per 6/4 6/2.

En la modalitat de dobles, Roque també es va endur el títol. Fent parella amb Víctor Marcen, van vèncer a Patxi Fadrique i Juanjo Rodríguez en el súper tie-break (6/3 6/7 13/11). En les semifinals, havien deixat pel camí a la dupla catalana formada per Francesc Prat i Josep Oriol.