Notícies

Marina Bassols i Marc Roura Campions de Catalunya Sub 13

Durant tota la setmana  s’ha disputat al CT Urgell el Campionat de Catalunya Sub 13 que ha coronat com a campions, en les finals d’aquest cap de setmana, a Marina Bassols, RCT Barcelona 1899 i a Marc Roura, CT La Salut.

Marina Bassols, cap de sèrie 5 aconsegueix el títol de Campiona de Catalunya Sub 13 al superar a la final a la cap de sèrie 3, Esther López, CT Sabadell per 6-2 i 6-2.

En el quadre masculí, el jugador del CT La Salut i cap de sèrie 1, Marc Roura es corona campió al derrotar a la final al jugador del RCT Barcelona 1899 i cap de sèrie 4, Gonzalo García-Nieto per un igualat 7-5 i 7-6.

Pel que fa a la final de dobles femenina, la parella del CE Sánchez-Casal formada per River Hart/ Laura López es proclama campiona per 0-6, 6-4 i 10-5 davant la parella, cap de sèrie 1, formada per Marina Bassols, RCT Barcelona 1899 i Anna Bulló, CT La Salut.

La final de dobles masculina corona a la parella formada per Gonzalo García-Nieto, RCT Barcelona 1899 i Pol Martin, CT Barcino per un doble 6-3 davant la parella del CT La Salut, cap de sèrie 1, formada  per Marc Roura i Oriol Luis.

El lliurament de Trofeus va estar presidit per Ignasi García, representant territorial a Lleida de La Federació Catalana de Tennis.

Share