Notícies

Marina Bassols Campiona del Master Nike Júnior Tour disputat a Eivissa

La jugadora catalana Marina Bassols del RCT Barcelona-1899, es va proclamar Campiona  del Màster Nike en la categoria infantil femení.

La jugadora de Blanes que entrena a les instal·lacions de la FCT a Cornellà, va dur a terme un torneig extraordinari i va vèncer contra tot pronòstic. El camí fins a la victòria final va ser llarg, doncs no només va haver de jugar un partit més que la resta de participants, sinó que per guanyar va haver de desfer-se d’unes rivals molt dures: Esther López 64 62, Dalila Said (cap de sèrie nº4) 36 62 64, Noelia Bouzo (cap de sèrie nº1) 63 64 i a la gran final a Paula Arias (nº3) 64 46 62.

Aquest Màster el disputaven els i les millors jugadors i jugadores d’un Circuit de Tornejos Nike disputats a diferents comunitats, d’on en sortien els 8 millors tennistes tant aleví com infantil, masculí i femení.

Junt a la Marina, l’expedició catalana estava formada per el següents jugadors/es classificats:

Esther Lopez, Anna Bulló, Cristina Mayorova, Maria Pagès, Aran Teixidó i Eduard Coronado.

Els resultats van ser satisfactoris en general, ja que a més de la Marina, hi ha altres resultats destacables pel que fa als i les jugadors/es catalans/es:

La Cristina Mayorova va perdre en una dura final Aleví femení davant Carlota Martinez per 62 62. La Cristina va portar la iniciativa en tot moment, però la solidesa de la seva rival va fer impossible que s’adjudiqués el títol.

Per la seva banda, Eduard Coronado va perdre en les semifinals del quadre aleví masculí caracteritzat per la igualtat en gairebé tots els partits.

Amb aquests resultats, i el gran nombre de jugadors/es catalans/es classificats per el Màster, mostren una vegada més que el tennis català segueix molt viu.

Marina Bassols Campiona del Master Nike Júnior Tour disputat a Eivissa

Share