Notícies

Maria Teixidó es corona al TTK de Saragossa

La prova del Circuit TTK Warriors Tour, celebrada a les del Stadium Casablanca de Saragossa va tenir també una nodrida representació de tennistes lleidatans amb bons resultats.

Els resultats més destacats els van aconseguir Maria Teixidó (CT Lleida), que es va proclamar campiona infantil; Nèstor Giribet (CT Barcino); Paula Arcarons (Sícoris) i Aran Teixidó (CT Lleida), que van ser finalistes en les seves respectives categories.

Íker Íñiguez (CT Urgell) va ser campió aleví del quadre de consolació i Gerard Villanueva (CN Lleida) i Claudia Borbón, semifinalistes a les seves categories.

Teixidó va poder aixecar la copa que l’acreditava com a campiona en derrotar Laura Oncina. El partit va ser irregular i va començar amb el primer set caient del costat de la jugadora lleidatana per 6-2, però l’excés de confiança li va fer perdre el segon per 6-2. Malgrat tot, Teixidó va ser capaç de tornar a imposar el seu ritme i amb un joc constant i segur va guanyar el tercer set per 6-2.

El director tècnic provincial de la FCT a Lleida, Miquel Moreno, va desplaçar-se durant diverses jornades per seguir les evolucions dels jugadors lleidatans.

Maria Teixidó es corona  al TTK de Saragossa

clicar per ampliar

Share