Maria José Martínez, campiona del WTA de Bad Gastein (Austria)

La tennista murciana del RCT Barcelona-1899, Maria José Martínez es va proclamar campiona del Nurnberger Gastein Ladies 11, un torneig WTA Tour disputat a la localitat austríaca de Bad Gastein , dotat amb 220000$ en premis i jugat en pistes de terra batuda.

Martínez, que no figurava entre les caps de sèrie de la competició, va derrotar a la final a la austríaca Patricia Mayr-Achleitner, una tennista  local que va participar amb una invitació dels organitzadors, per un contundent marcador de 6/0 i 7/5.

Per arribar a la final, la ieclana, havia superat en primera ronda a l’argentina provinent de la fase de classificació, Paula Ormaechea, per un ajustat marcador de 7/6(5) i 7/6(4). A vuitens de final, la nostra jugadora va eliminar a la txeca Sandra Zahlavova per 6/4 i 6/2 mentre que a quarts de final es va desfer de l’ausríaca Yvonne Meusburger, per 7/6(5), 4/6 i 6/3.

Ja a la penúltima ronda, Martínez va vèncer la ucraïnesa Kateryna Bondarenko per 6/1 i 7/6(5).

Aquest és el primer títol de la temporada per a Maria José i el segon pel tennis català desprès de l’aconseguit per Lourdes Dominguez a Bogotà (Colombia).

Amb els punts aconseguits amb aquest triomf, Maria José Martínez tornar a ocupar un lloc entre les 50 primeres i es ara la 39 del rànquing WTA.