Marc Milà, campió del Tennis Europe Sub-14 de Portimao (Portugal)

El tennista català del CE Laietà, Marc Milà, es va proclamar campió del torneig del circuit Tennis Europe Sub-14 disputat a la localitat portuguesa de Portimao.

Milà, sisè cap de sèrie, es va imposar a la final al segon favorit, el nord-americà Michael Mmoh, per 4/6, 7/5 i 6/0.

Per arribar a la final, el català va derrotar al portuguès Grilo en primera ronda i al francès Tessa en segona. Als vuitens de final, Milà va vèncer al nord-americà Liam Caruana per 6/1, 4/6 i 6/2. A quarts de final, en Marc va derrotar al quart favorit, el portuguès Alfonso Salgado, per 4/6, 6/4 i 6/3, mentre que a les semifinals es va beneficiar de l’abandonament del màxim favorit de la competició, el també portuguès Antonio Sabugueiro.

Cal destacar el fet que el rival de Milà a la final va ser el guanyador de l’Orenge Bowl Sub-12 de l’any passat.

També va prendre part en aquesta competició el tennista del CT de La Salut, Eduard Güell. El de Roses, vuitè favorit,  no va tenir massa sort i va caure en segona ronda davant del britànic, Sacha Modica, que provenia de la fase de classificació, per 6/2 i 6/4.

Milà i Güell van arribar a la final del torneig de dobles on van caure davant dels britànics Jonathan Gray i Sacha Modica per 6/3 i 6/4.

En categoria femenina Sub-14, l’actuació més destacada va ser la de la tennista del Topten TC, Carla Garcia Paez, novena favorita, que va arribar a semifinals on va caure davant la segona favorita, la britànica Sian Payne, per 2/6, 6/3 i 6/3.

Finalment, cal dir que la tennista del CT Barcino, Natalia Serrano, va arribar a les semifinals del torneig de doble al costat de la suïssa Sara Orellana, caient derrotades per les portugueses Horta i Murta per 6/3, 4/6 i 10-6.

Marc Milà, campió del Sub-14 de Portimao (Portugal).