Notícies

Marc Giner, campió del 23è Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell

El valencià supera en la final a Gerard Granollers-Pujol en tres sets (6/3, 1/6, 6/3) i suma el seu segon Future de l’any. En dobles, victòria de Viktor Durasovic i Bernabe Zapata enfront Juan-Samuel Arauzo i Jean-Marc Werner (6/4, 6/1).

Marc Giner es va proclamar, ahir diumenge, campió del 23è Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell – Open BBVA, després de derrotar en la final a Gerard Granollers-Pujol en tres sets (6/3, 1/6, 6/3). El torneig disputat a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell va suposar el segon títol de l’any pel tenista valencià, ambdós obtinguts en tornejos Future.

Giner, que partia com a cap de sèrie número 4 en la competició, arribava a la cita ple de confiança després de protagonitzar una gran setmana i derrotar en les semifinals al màxim favorit, Oriol Roca, en tres sets (6/3, 5/7, 6/2). Per la seva banda, Granollers arribava al duel havent cedit només un sol set en tota la competició i, per tant, amb un menor desgast. No obstant això, Giner corroboraria en la final les grans sensacions mostrades durant el torneig, guanyant un disputat partit i aixecant el trofeu de campió.

En el quadre de dobles la victòria seria per la parella formada per Viktor Durasovic i Bernabe Zapata que sorprenia en la final als segons màxims favorits al títol, Juan-Samuel Arauzo i Jean-Marc Werner, en dos sets (6/4, 6/1).

Eduard Bosch
Premsa FCT

 Marc Giner, campió del 23è Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell

Share