Notícies

Marc Collado i Meritxell Perera guanyen el Campionat de Catalunya de Segones

Marc Collado (CE Laietà), i Meritxell Perera (CT Barcino), es van convertir el passat diumenge 14 de juny en els nous vencedors del Campionat de Catalunya de Segones disputat a les instal·lacions del CT Mataró.

En el torneig masculí, Collado s’emportava el triomf després de batre en la final, contra tot pronòstic, a Pol Amorós (CT Mataró i cap de sèrie número 2), en dos ràpids sets (6/2, 6/1). Amorós arribava a la cita com a clar favorit per guanyar el títol ja que, a més de jugar a casa, no havia cedir un sol parcial en tot el torneig. Per la seva banda, Collado arribava al duel amb bones sensacions i amb un partit menys per la retirada d’Alejandro Reguant en els quarts de final. A l’hora de la veritat, Collado aconseguiria imposar el seu ritme i endur-se una clara victòria.

En el quadre femení, la màxima favorita, Meritxell Perera, feia bons els pronòstics i s’emportava el trofeu després que la seva rival en la final, Ana Giraldi (CT Barcino), s’hagués de retirar per lesió a l’inici del segon set amb un marcador de 6/1 i 2/0 per Perera. Giraldi arribava al duel amb confiança després de deixar pel camí a Laura Cabrera (CT Barcino i cap de sèrie número 4), i havent perdut un sol set en tot el torneig. Per la seva banda, Perera arribava a la cita després de patir un desgast important en les semifinals enfront Marina Alcaide (CT Mataró i cap de sèrie número 3), a la qual superava en tres sets (4/6, 6/2, 6/3). En el duel decisiu però, Perera imposaria el seu ritme des del principi i donaria poques opcions a Giraldi, fins que aquesta última s’acabés retirant.

Share