Magriñá·Herrero i Sitjà·De Toro, campions del III Torneig Vila de Roses

La sisena prova del Circuit Català de Tennis Platja, el III Torneig Vila de Roses, es va celebrar a la Platja de Santa Margarida el passat 28 de juliol. Una jornada que va estar marcada pel vent.

El Martí Magriñá i el Jorge Herrero, actuals campions de Catalunya, van ser els vencedors de la categoria masculina en derrotar a la final al Jordi Peinado i al Pol Baijet per 6-3 i 6-4. Pel que fa la femenina, Rosa Sitjà i Begoña De Toro guanyaven per 6-0 i 6-4 a la parella formada per l’Anna Masfarné i l’Emma Sandoval. I en el mixte, la Rosa Sitjà repetia triomf, aconseguint doblet, amb el Richard Mast davant el David Pozo i la Marta Berta amb el resultat de 9-2.

La propera prova és el I Torneig de Tennis Platja Festa Major de l’Estartit i les inscripcions es poden tramitar enviant un correu a tennisplatja@fctennis.cat fins el dijous 2 d’agost a les 15:00h.