Magriñá·Herrero i Gamell·Salas, vencedors del I Torneig de Tennis Platja Festa Major de l'Estartit

Martí Magriñá i Jorge Herrero, actuals campions de Catalunya, continuen amb la bona ratxa i es proclamen campions de la setena prova del Circuit Català de Tennis Platja 2012, el I Torneig de Tennis Platja Festa Major de l’Estartit. Magriñá-Herrero aconseguien un nou triomf en guanyar a la final al Víctor Martínez i al Gerard Rodríguez per 6-2 i 6-4.

Pel que fa la prova femenina, Alba Gamell i Ana Salas tornaven a la competició també aconseguint un nou triomf. Les líders de la classificació femenina derrotaven per 3-6, 6-4 i 10-5 a la parella formada per Begoña De Toro i Adriana González.

En el mixte, Begoña De Toro i Jordi Peinado van ser els campions davant Anna Masfarné i Pol Murciano per 9-4.

En aquest campionat també es van disputar les proves juvenil i amateur. En el juvenil, Santi Mundi i Santi Mundi derrotaven en la final Carlota Colomí i Helena Ferrer per 9-4. I en l’amateur, Luciano Indruta i Sergi Serra van ser els campions davant Peter Van Kessel i Renee Van der Sluijs.

Les properes proves del Circuit Català de Tennis Platja són dos no puntuables (9×9), el diumenge 12 d’agost a Platja d’Aro, i el diumenge 16 a Calafell. Del 23 al 26 d’agost torna la competició federada amb l’ITF Open Tennis Cambrils.