Mª José Martínez, campiona del WTA de Seúl (Corea)

La tennista murciana del RCT Barcelona-1899, Mª José Martínez s’ha proclamat campiona del torneig “Hansol Korea Open” de Seúl,  una prova del circuit WTA dotada amb 220000$ i disputada en pistes ràpides.

Martínez, sisena favorita, va derrotar a la final a la jugadora de Kazajistán, Galina Voskoboeva, que no era cap de sèrie, per 7/6 (0) i 7/6 (2).

En el seu recorregut cap al títol, la tennista de Iecla va superar en primera ronda a la nord-americana Irina Falconi per 6/3 i 6/3. A vuitens de final, la nostra representant es va desfer de la txeca, Kristyna Pliscova per 7/6 (5) i 6/2 mentre que a quarts es va imposar de la tercera favorita, l’alemanya Julia Goerges, per 7/6 (6) i 6/1. En la penúltima ronda, la murciana es va desfer de la txeca Klara Zakopalova, per 6/3 i 6/2.

Aquest es el segon torneig aconseguit per Martínez en el que portem de temporada  desprès del que va guanyar a Bad Gastein  (Austria) i el primer de la seva carrera guanyat en superfície ràpida.

Amb els punts aconseguits amb aquesta victòria, la murciana es col·loca en el lloc 32 del rànquing WTA.

Maria José Martínez fa un petó al trofeu aconseguit al Hansol Korea Open.