Luis Garcia i Isabel Waring Campions de Catalunya Benjamí

Aprofitant la parada del període escolar de Setmana Santa, la FCT ha organitzat a les instal·lacions del CIT Cornellà, el Campionat de Catalunya Benjamí individual i dobles 2016. Tenint en compte que paral·lelament es disputava, en el mateix centre, el Campionat de Catalunya Cadet, s’ha pogut gaudir d’un gran ambient de tennis i molta il·lusió en tots els participants, especialment en la categoria benjamí, on els joves jugadors i jugadores comencen a fer les primeres passes en el món de la competició.

115 nens i 68 nenes varen citar-se en aquest esdeveniment per donar el millor d’ells mateixos i varen demostrar el bon nivell que hi ha en aquests joves tennistes.

Luis Garcia i Isabel Waring varen proclamar-se Campions després de dur a terme una setmana de tennis de molt bon nivell, però sobretot amb una actitud i comportament exemplars, i que tan de bo segueixi molts anys.

El principal favorit del torneig masculí, Luis Garcia (del RCT Barcelona), va enfrontar-se a la final al cap de sèrie nº2 Roger Pascual (també del RCT Barcelona). La final se la va endur clarament Luis Garcia per el resultat de 6/0 6/0, però cada joc del partit va ser molt lluitat i es va poder gaudir d’uns punts magnífics per part dels dos finalistes. Cal destacar la solidesa i nivell del campió, doncs no va cedir ni un sol joc en tot el torneig, fet realment increïble en jugadors tan i tan joves.

En categoria femenina, la jugadora del CTN Sant Cugat Isabel Waring, i favorita nº2 del torneig, va guanyar la final per 6/0 6/2 a la cap de sèrie nº1 Rut Aliagas del CT Serramar. La final va estar marcada per el gran nivell mostrat per la campiona i el fet que la Rut venia de disputar, el dia anterior, una semifinal magnífica que li va suposar un gran desgast per la final.

Cal destacar el nivell general dels participants, que fa que ens il·lusioni pel futur, i que dóna mostra que el tennis català està molt viu.

Pel que fa a la final de dobles masculina, la parella formada per Clapés/Rocabert va vèncer en la final a Avdeev/Gurt per el resultat de 5/7 6/2 (7/2) en el tie-break decisiu, on els 4 varen demostrar una gran competitivitat.

Descarrega’t l’àlbum amb totes les fotografies del campionat fent (clic)