Notícies

Lucía Cervera conquista el seu segon títol professional a Girona

La granadina de 22 anys Lucía Cervera ha guanyat el segon títol professional de la seva carrera en el torneig internacional ITF disputat a les pistes del Club Tennis Girona (10.000 $), on aquest dissabte ha superat a la francesa Marine Partaud per un clar 6-0 i 6-1.
El triomf de Lucía Cervera a Girona és el segon en la cursa de la jugadora andalusa, que havia estrenat el seu palmarès el 2011 guanyant el torneig de Madrid-4. L’andalusa havia disputat també dues finals al Caire (2010) i Lleida (2011). Aquesta temporada, comptava amb sengles llocs de semifinalista en els ITF de Madrid-2, després de superar la fase prèvia, i Montsó la setmana passada.

Al recuperat torneig de Girona, Cervera superava en els quarts de final a la catalana amb passaport francès Josephine Boualem (6-2 6-1), i en semifinals a l’holandesa Lisanne Van Riet per 7-5 i 6-2. A la part baixa del quadre, la francesa de 18 anys Marine Partaud vencia en quarts a la també granadina Pilar Domínguez (7-5 2-6 6-4), i accedia a la final davant la italiana Giulia Sussarello 7-6 (1 ) i 6-2.

L’alacantina Aída Martínez Sanjuan va completar la presència espanyola en els quarts de final, mentre que en la prova de dobles, Lucía Cervera i Ivonne Cavallé va confirmar la seva condició de primeres favorites superant en la final a les italianes Gaia Sanesi i Giulia Sussarello per 7-6 (4) i 6-4

L”acte de lliurament de premis va estar presidit per:

  • Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis
  • Miquel Vich, president del Club de Tennis Girona
  • Josep Pujols, delegat territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya
  • Isabel Moragas, regidora d’esports de l’Ajuntament de Girona.
  • Enric Sánchez, president de la delegació territorial de la FCT a Girona
  • Pere Quera, patrocinador principal (Pere Quera -Tag Heuer)

Share