Notícies

L’RC Polo acull una nova edició de la Copa Potter

L’RC Polo acull una nova edició de la Copa Potter del 28 al 31 de maig

Del 28 al 31 de maig l’RC Polo acollirà la XLIII Copa Potter, XIII Gran Premi Generalitat de Catalunya, XXII Campionat Internacional de Catalunya de veterans. A més de l’IC Espanya, sis equips estan confirmats per a aquesta edició: IC França, IC Luxemburg, IC Bèlgica, IC USA, IC Gran Bretanya i el campió de l’última edició, IC Itàlia.

L’equip espanyol estarà format per Álex López, David de Miguel, Tomàs Carbonell,  Francesc Castellà, Martín Valentí,  José Conde, Carlos Costa Bou, Joan Puig i el capità Miguel Mir.

Com l’any anterior, entre els diversos actes que preveu el programa de la Competició hi haurà un clínic impartit pels jugadors dels diferents equips al grup especial de tennis adaptat d’ACELL, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics, que lidera Sergi Bruguera. El clínic es realitzarà gràcies a la subvenció anual que aquest grup rep de l’àrea filantròpica de l’IC Council.

A més de la lògica implicació de l’RC Polo com a club amfitrió, la Copa Potter comptarà amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, de l’RCTB-1899 i de l’Ajuntament de Barcelona.

L’RC Polo acull una nova edició de la Copa Potter

L’RC Polo acull una nova edició de la Copa Potter

Share