Notícies

López i Serret, Campions de Catalunya Infantil

El Centre Internacional de Tennis de Cornellà va acollir el passat dia 1 de juny la present edició de les finals del Campionat de Catalunya en categoria infantil. En la modalitat masculina, la final la van disputar els dos jugadors del Club Tennis Lleida Alejandro Serret i Marc Pascual. Serret va fer valdré la seva condició de favorit i es va imposar per un doble 6-0. Pascual va acusar el nerviosisme i va topar davant un Serret molt sòlid i desplegant un gran joc.

A la categoria femenina, la final la van disputar Laura López de l’Acadèmia Sergio Casal i Mariona Pérez del Club Tennis Tarragona. El partit va ser força disputat en el primer set amb continues alternances en el marcador. No obstant això, Laura López es va adjudicar el primer parcial per 6-4. Al segon set, Mariona Pérez no va estar tan encertada en el seu joc. Una circumstància que va aprofitar López per guanyar la màniga per 6-1 i proclamar-se campiona de Catalunya.

En la modalitat de dobles, la parella formada per Alejandro Serret i Marc Pascual es van endur el títol per WO perquè la parellada Daniel Salazar i Noah Viladevall no van poder disputar la final per lesió. En dobles femení, Carla Girbau i Mar Burjats es van imposar per 6-4 i 6-0 a Marta  Alonso i Aina Cordó.

L’entrega de trofeus va anar a càrrec del directiu de la Federació Catalana de Tennis José María Muñoz.

Share