Notícies

L’Open Tennis Ciutat de les Borges s’apropa al seu equador

L’Open Tennis Ciutat de les Borges Blanques és a punt d’arribar a l’equador d’una nova edició. El torneig, que es disputa al Club de Tennis La Serreta, es divideix en quatre grups i ja està immers en la fase regular amb una mitjana de més de 30 partits cada quinze dies.

Les classificacions estan de la següent manera: Eduard Sáez continua al capdavant del Grup d’Or empatat a victòries amb Francesc Reig, però amb un set d’avantatge. Cal destacar també la trajectòria d’en Ramon Riu que els segueix de molt a prop.

Pel que fa al Grup Plata, Jordi Cabanillas segueix amb la trajectòria immaculada cap al lideratge final de la categoria, seguit per un quartet empatat a punts que està format per Hèctor Suñol, Xavier Gelonch, Marc Garsaball i Jesús Araque que lluitaran fins al final per ser al capdavant.

Al Grup Bronze, la tennista de Tàrrega Montse Vallés continua encapçalant el grup, això sí, mantenint el frec a frec amb Àlex Pastó (empatats a punts, però amb millor set-average); tot seguit, d’Arnau Cornudella que ocupa la tercera posició.

Finalment, al Grup Coure, Daniel López i Jordi Minguella continuen intractables a la primera posició (empatats a punts), però encara queda molta lluita fins al final de la fase regular, ja que Jordi Girona és a només a una victòria d’ells.

L’Open Tennis Ciutat de les Borges s’apropa al seu equador

clicar per fer més gran

Share