L’Open Slam-Head viu la tercera edició al CT Urgell

Durant el mes de gener va finalitzar de forma escalonada el III l’Open SLAM-HEAD de tennis, una competició que, com cada any, es celebra a les pistes del CT Urgell. El fred, la boira i, en general, les inclemències meteorològiques van obligar els organitzadors a allargar el el torneig, que havia de finalitzar el 4 de gener. No obstant, els 128 jugadors de les tretze categories en joc van demostrar un gran nivell . La jugadora del CT Urgell Ares Llobera es va fer forta a casa i, tot i el fred, es va imposar en l’última final a Maria Teixidó per 6-1 i 6-3 en la categoria cadet.

A la competició hi va haver dos jugadors destacats que van guanyar doblant categoria. Marc Mateo es va endur endut el torneig en aleví masculí 1 i infantil masculí 2. El mateix que va fer Pep Canyadell, el millor en cadet masculí 1 i júnior masculí. En cadet masculí 2, Josep Mestres va ser el millor corroborant el seu boninici d’any, on també es va imposar en el torneig del Club Tennis Laietà. Els altres guanyadors van ser: Adriana Cortés (benjamí femení), Jan Rubio (benjamí masculí1), Adrià Zaragoza (benjamí masculí 2), Georgia Cervós (aleví femení), Enric Pedrico (aleví masculí 2), Irene del Agua (infantil femení) i Ricart Rubio (infantil masculí 1).